Melanin Nails & Beauty

Melanin Nails & Beauty is met trots het kindje van eigenaresse Jerreline Hanson. Naast het bedrijf is Jerreline Hanson nog fulltime moeder van een prachtige dochter. Melanin Nails & Beauty is geheel in huiselijke omgeving en super gezellige buurt gevestigd in Amsterdam Zuidoost. Het is een jong bedrijf waarbij eigenaresse al veel ervaring heeft mogen opdoen.

In 2010 heeft de eigenaresse een thuisstudie gevolgd maar kwam al snel erachter dat zij meer zou leren door een praktijk cursus te volgen. Daarom heeft de eigenaresse haar allround opleiding van 22 dagen gevolgd in 2011. Door enorme drukte heeft zij dit toen niet voort kunnen zetten maar na een paar jaar Is het toch gaan kriebelen en is zij weer begonnen om verschillende cursussen te volgen en ook perfectielessen. Dit resulteerde in weer meer passie te ontwikkelen voor het vak en nu is zij niet te stoppen.

Melanin Nails & Beauty is een klein bedrijf met grote plannen! Niet alleen willen wij de beste diensten leveren maar ook de beste producten gebruiken en leveren voor en aan onze klanten. Melanin Nails & Beauty is een duizendpoot op het gebied van uiterlijke verzorging. Je kunt er niet alleen terecht voor kunstnagels maar ook voor een heerlijke cosmetische voetverzorging. 

Jarenlang heeft Melanin Nails & Beauty alle trends in de beauty wereld zorgvuldig bestudeerd, alle ontwikkelingen rondom deze branche nauwkeurig in de gaten gehouden en vele bezoeken gebracht aan beautybeurzen in het land met als doel: het beste van het beste te bieden aan haar klanten.

De beautybranche is een alsmaar groeiende markt waarbij er steeds meer producten op de markt komen en de lat steeds hoger ligt voor de mensen die werkzaam zijn in deze branche. Ondanks er al veel merken bestaan weerhield dit Melanin Nails & Beauty er toch niet van om haar eigen lijn op de markt te zetten. Voor Melanin Nails & Beauty is het van groot belang om bij te blijven met alles wat met beauty te maken heeft en hierdoor was de keuze om toch haar eigen ding te doen. Naast producten voor kunstnagels, hygiëne voor de salon en nailart voor de nagels beschikt Melanin Nails & Beauty ook over een breed assortiment in producten voor spa manicure/pedicure en wimpers. 

Melanin Nails & Beauty is er voor iedereen die dezelfde passie deelt. Ben jij ook benieuwd naar de producten en diensten bezoek dan de webshop of ga verder op de website.