Regels en AVG

Er zijn een paar regels die ik door de enorme drukte genoodzaakt ben te maken. Ik hoop dat dit begrepen wordt. 

* Bij een boeking krijg je van mij een betaal linkje om 50% van je behandeling te betalen om zo je plek te verzekeren. Dit krijg je via messenger/whatsapp.
Houd er rekening mee dat niet nakomen/opdagen van de afspraak je de aanbetaling ook kwijt bent het is dan NON REFUNDABLE en je krijgt een " No show" bij je naam.

*Afspraken kunnen tot 48uur van te voren geannuleerd worden. Mocht u de afspraak binnen de gestelde termijn annuleren dan ontvangt u natuurlijk het bedrag van de aanbetaling terug.
Ik houd namelijk wel mijn tijd bezet en ik moet hier iemand anders voor teleurstellen.
De aanbetaling gaat naar je behandeling waarna je na de behandeling de rest betaald.

*Wijzigen van je afspraak is ook mogelijk graag wil ik dit UITERLIJK 24uur voor aanvang van je afspraak weten. Houdt er wel rekening mee dat de kans groot is dat je niet voor diezelfde week plek krijgt.

*Graag wil ik van te voren weten hoe je de nagels zou willen indien mogelijk met een voorbeeld zodat de behandeling vlotter verloopt.

*Ik wil graag voor iedereen genoeg tijd hebben Lees daarom goed wat er bij de behandelingen aangegeven wordt. Twijfel je nog en weet je niet welke behandeling je moet inplannen neem contact met mij op dan help ik je graag.

*Bij het inplannen van de afspraak krijg je ALTIJD een bevestiging per mail. Het is daarom belangrijk om de juiste e-mailadres in te vullen. Heb jij deze niet gekregen trek dan aan de bel dan kan ik kijken wat er is misgegaan. Heb je geen bevestiging gekregen, sta je dus niet ingepland en hebben wij ook geen afspraak. Ook krijg je 24uur van te voren nog een REMINDER. Voer/geef daarom altijd de juiste e-mail op!!


*Liever kinderen NIET bij de afspraken mee nemen. Hier geldt ook graag 24uur van te voren afspraak wijzigen bij geen oppas.

LET OP! 

VANAF 25MEI GELDEN NIEUWE PRIVACY REGELS. BIJ DE VOLGENDE AFSPRAAK ZAL EEN FORMULIER KLAAR STAAN INDIEN AKKOORD GAAT DAN KAN DE AFSPRAAK VOOR DE VOLGENDE KEER DOORGAAN. 

Deze afspraken gelden voor iedereen vanaf heden!! 

 

1529782100078_Melanin Nails VERWERKERKSOVEREENKOMST 1
PDF – 467,6 KB 701 downloads
MelaninNailsprivacy_statement_07-06-2018
PDF – 20,6 KB 682 downloads