Retourneren & garantie

Retourneren/omruilen

Retouren/omruilingen dienen te worden aangevraagd via het volgende e-mailadres: info@melaninnails-beauty.nl

Graag verzoeken wij u het volgende in uw aanvraag te vermelden: klantnummer, artikelcode en de reden van retour/omruiling. Na goedkeuring van uw aanvraag ontvangt u van ons de retourinstructie en een retourformulier. Retouren worden alleen in behandeling genomen bij een volledig ingevuld retourformulier. Aanvragen worden binnen 5 werkdagen na ontvangst behandeld. Producten kunnen alleen worden geretourneerd wanneer deze zich in de oorspronkelijke verpakking en in de originele staat bevinden.
Let op: Wij geven geen geld retour, u ontvangt een tegoed die u kunt besteden in onze webshop.
Let op: Hygiëne producten worden niet terug genomen wegens hygiënische redenen

Retourkosten
De kosten van een retourzending zijn afhankelijk van de reden van retour. Mocht u onverhoopt een defect product of een verkeerde bestelling hebben ontvangen, dan hoeft u alleen verzendkosten te betalen voor het terug sturen van het artikel maar wordt het artikel kosteloos terug naar u verzonden. Mocht het product niet voldoen aan uw verwachtingen of wilt u uw producten omruilen, dan zijn de retourkosten (en eventuele extra kosten) geheel voor eigen rekening.

Status retourzending
Wij verzoeken u om het pakket aangetekend naar ons te versturen. Op deze manier kunt u precies zien waar het pakket is en wanneer deze bij ons is afgeleverd. Het retour gezonden pakket zal na ontvangst zo spoedig mogelijk worden behandeld. U ontvangt schriftelijk of telefonisch een reactie m.b.t. de retourzending.

Garantie
De garantie geldt alleen als er een gebreke is waargenomen binnen 7 dagen na levering als direct gevolg van een onjuistheid in de toegepaste constructie van de leverancier, samenstelling, afwerking of materiaal. Indien u niet de toepassingsvoorschriften of onderhoudsvoorschriften heeft nageleefd, kunnen wij geen garantie op de producten bieden.